Torrsättning

Hej Båtvänner
Nu är det dags att boka torrsättning för er som behöver subben.
Bokningslistorna läggs ut i klubbhuset hamnen på lördag 20 augusti 08:00 och dras in den 28 augusti 21:00. Då bokningstiden är kort och du inte kan komma till klubbhuset för att boka så kan du också maila mej med några alternativ.
Upptagningsdagar är 10-11, 24-25 september, 08-09 oktober. Som tidigare så kommer vi också att köra några vardagar för dem som kan och önskar. Dessa dagar spikas senare efter listornas indragning.
I samband med bokningen kan du också informera mej om du kan ställa upp på arbetsplikt vid upptagningen. Dock ej samma dag som du själv tar upp.
Inför upptagningen se över och förbered din /vagga/bockar/Stöttor/ så att de är smorda och lätt inställbara. Båten hamnar ju inte exakt i slingen som vid sjösättningen i våras.

Hälsningar Klas Carlgren , varvschef. Mobil: 070-5747477
PS: Du som själv tar upp med Trailer ställ dej så att inte onödig uppställningsyta går till spillo. DS