Onsdagsseglingar

Hej,

I år tänkte vi försöka komma igång med onsdagsseglingar på nytt. De har ju tyvärr legat nere ett par år men nu är vi ett antal personer som är intresserade av att komma igång igen. Tanken är att vi träffas varje eller varannan onsdag vid 18-tiden och seglar en eller två kappseglingar, från någon gång i början/mitten av maj till midsommar och därefter från mitten av augusti till slutet av september. Du behöver inte ha en lång kappseglingskarriär bakom dig för att ställa upp och man måste naturligtvis inte segla varje segling om man anmäler sitt intresse. Vår förhoppning är att vi ska kunna samla tillräckligt många båtar för att det ska bli kul och intressant för alla.

Har du segelbåt och är minsta intresserad av att vara med i en eller ett par kappseglingar kan du väl höra av dig till mig. Och har du ingen egen båt men är gärna med och seglar så hör av dig till mig ändå, vi har en idé om att skapa en gastbank så att så många som möjligt kan vara med och segla. Så oavsett om du har egen segelbåt eller ej, hör av dig till segling@sigtunabk.se om du är intresserad.
Nästa kvartalsmöte är torsdag nästa vecka den 25e april, tills dess hoppas vi att tillräckligt många intresserade har hört av sig. Blir vi tillräckligt många så kallar jag till ett separat informationsmöte där vi tillsammans kan bestämma alla detaljer.
Mvh Fredrik Hjelmstedt